Hösten har rullat på i en dundrandes fart och såklart har det varit mycket att stå i samtidigt som det har varit en oförglömlig upplevelse. 

Det är oerhört mycket som jag tar med mig vidare i mitt yrke som naprapat även om man hittade sina favoriter där ibland soma moves och 3D där kombinationen av rörelse i alla plan och att alla kan hitta sin egen förmåga i träningen. Eftersom jag på senare år har fastnat för triathlon så har alla dessa delarna varit lärorika om inget annat för min egen del men också för mina kommande klienter som jag ska coacha. 

Bästa mötet var bla med Mikael Mattsson inom området fysiologi. Otroligt kompetent och ödmjuk person med en gedigen kunskapsbank. 

Mitt roligaste minne under hösten är känslan när vi alla var i simbassängen och alla hittade sin nivå där och då och vi stöttade, coachade och hjälpte varandra för att varje enskild person skulle bli så bra som möjligt. 

För alla er där ute som önskar en grym konditionscoach så kan jag från hjärtat rekommendera samtliga utav oss. Alla med en enorm kunskap och ett ännu större hjärta! Tack bästa gänget för en underbar höst samt alla lärare och ansvariga för utbildningen. 

Bästa hälsningar!

Johanna 

Lämna en kommentar