Konditionstester

wpid-wp-1418068568384.jpeg

Välkommen till oss på Konditionsidrott för att testa din utveckling och aktuell kapacitet inör cykel, triathlon och löpprestation. Du utför dina tester på vår anläggning Endurance Club som ligger på Fridhemsgatan 53 i Stockholm. Vi ger dig test av hög kvalité och noggrannhet. De tester vi gör är lika användbara för motionären som den elitaktive. Vi har valt att ha en prisbild lägre än konkurenterna som medför att man ska ha råd att testa sin kondition regelbundet, vilket är nödvändigt för att kunna dra nytta av testerna. Syfte med testerna är följande:

  • Försäkra dig om att träningsplaneringen ger dig förväntade resultat. Om inte behöver du korrigera upplägget, exempelvis är det kanske dags att lägga in mer vila.
  • Avslöja dina svagheter/styrkor i din uthållighetsidrott. De eftersökta egenskaper du är minst/mest utvecklad inom behöver du anpassa träningen emot i en genomtänkt plan.
  • Kunna styra dina träningsintensiteter. Med test av exempelvis laktattröskel med blodlaktat kan du försäkra dig om att du utmanar tillräckligt lite eller mycket för att optimera resultatet.

VÅRA TESTER

Cykeltest och träningsrekommendationer

  • Visar på cykelkondition, svagheter och styrkor i din cykelförmåga. Du får köra en powerprofil vilket innebär all out på 1 minut, 5 min och 20 min. Med testinfo kan vi sedan bedöma din cykelstyrka (60s watt), aerob kapacitet (5min watt) och anaeroba tröskel (FTP). Med hjälp av testresultat och bakgrundsinfo kan vi sedan ge individanpassade träningsråd och information om träningszoner. Med info från test kan vi uppskatta rimliga prestationer inom olika triathlondistanser och cykeltävlingar. Du får även ett värde på din cykelkondition som visar hur du står dig relativt världselit resp oerfaren cyklist.

Pris: 970 kr


Löptest med laktatmätning och träningsrekommendationer

  • Visar på svagheter/styrkor och kapacitet din generella löpförmåga. Du får köra ett progressivt löpbandstest  med laktatmätning. Med testinfo respektive bakgrundsinfo kan vi sedan ge träningsråd och information om träningszoner, vilka baseras på din anaeroba tröskel. Med info från test kan vi även uppskatta rimliga prestationer, med aktuell kapacitet, inom de flesta löptävlingar.

Pris: 1070 kr


Test av maxpuls i din sport

  • Att veta sin maxpuls är värdefullt för att kunna styra sina pulszoner. Det är viktigt att testa i den sport man utövar vilket du kan göra hos oss. Efter testet får du ett protokoll med alla dina träningszoner baserat på hjärtfrekvens.

Pris: 970 kr


Vill ni köpa ett presentkort är ni välkomna att höra av er till info@konditionsidrott.se! Vi skickar då ett digitalt presentkort samma dag.