Träningsrehab & behandlingar

rehab

 

Konditionsidrott levererar rehabilitering på Endurance Club vilket ligger på Fridhemsgatan 53. Vi levererar där rehabilitering av idrottsrelaterade besvär. Vårt fokus är riktat mot konditionsidrottare men alla är välkomna oavsett scenario för funktions- eller smärtproblematik. På anläggningen träffar ni vår Leg Fysioterapeut Carl Norell, specialiserad mot idrottsskador. Han har en bakgrund inom uthållighetsidrott och har hög kompetens gällande rehabilitering i området.


Sjukgymnast/Fysioterapeut - 60 min

Under första besöket bedömmer vi din smärtorsak genom manuella tester och bakgrundinfo. Vi tar självklart även emot dig som har remiss/diagnos från läkare.

Exempel på behandlingar/åtgärder:

  • styrketräning/rörlighetsträning/bikefit/löpteknikskorrigering/ortopediskt stöd/mekanoterapi
  • akupunktur/idrottsmassage/triggerpunktsbehandling
    ledjustering/töjning

Pris: 950kr/besök
Boka tid


Våra ledord

Vi strävar efter "hollistiska insatser" i våra tjänster. Vi menar exempelvis att orsak till överbelastning ska behandlas tillsammans med skada i vävnad och smärtupplevelse. Det kan praktiskt innebära justering av löpteknik/skor tillsammans med manuell behandling mot exempelvis en hälsenetendinos. Enligt oss ska en överbelastningsproblematik från konditionsidrott inte komma tillbaka efter rehabilitering om den utförts korrekt. Oavsett prestationsökning eller smärtfrihet som mål strävar vi hela tiden efter högkvalitativ bedömning kombinerad med vetenskapliga åtgärder.

Gå direkt till bokningen nedan eller kontakta oss gärna för övriga frågor på info@konditionsidrott.se