Träningsrehab & behandlingar

rehab

 

Konditionsidrott levererar rehabilitering på Endurance Club vilket ligger på Fridhemsgatan 53. Vi levererar där träningsrehabilitering, rörelseanalyser och manuella behandlingar. Vårt fokus är riktat mot konditionsidrottare men alla är välkomna oavsett scenario för funktions- eller smärtproblematik. På anläggningen träffar ni Leg Sjukgymnast Carl Norell, specialiserad mot idrottsskador. Han har en bakgrund inom uthållighetsidrott och har hög kompetens gällande rehabilitering i området.


Sjukgymnast/Fysioterapeut - 60 min

Under första besöket bedömmer vi din smärtorsak genom manuella tester och bakgrundinfo. Vi tar självklart även emot dig som har remiss/diagnos från läkare. När bedömning är utförd behandlar vi dig med passande manuell behandling kombinerat med biomekanisk korrigering och rehabiliterande träning.

Exempel på behandlingar:

  • styrketräning/rörlighetsträning/bikefit/löpteknikskorrigering/ortopediskt stöd/mekanoterapi
  • akupunktur/idrottsmassage/triggerpunktsbehandling
    ledjustering/töjning/dry needling/manipulering

Pris: 800kr/besök
Boka tid


Våra ledord

Vi strävar efter "hollistiska insatser" i våra tjänster. Vi menar exempelvis att orsak till överbelastning ska behandlas tillsammans med skada i vävnad och smärtupplevelse. Det kan praktiskt innebära justering av löpteknik/skor tillsammans med manuell behandling mot exempelvis en hälsenetendinos. Enligt oss ska en överbelastningsproblematik från konditionsidrott inte komma tillbaka efter rehabilitering om den utförts korrekt. Oavsett prestationsökning eller smärtfrihet som mål strävar vi hela tiden efter högkvalitativ bedömning kombinerad med vetenskapliga åtgärder.

Gå direkt till bokningen nedan eller kontakta oss gärna för övriga frågor på info@konditionsidrott.se